Ne Yaparım, Niçin Giderim

 

İğneada'da bir gün.

Sabah kahvaltınızı pansiyonunuzda veya çarşıdaki kahvaltı salonlarında yapabilirsiniz.
Işık Marketten gazetenizi alıp ister kaldığınız mekana ister çay bahçelerinden birine gidip bir yandan temiz hava alarak bir yandan gazetenizi okuyabilirsiniz.

Deniz saat 11 e kadar çarşaf gibi olduğu için bu fırsatı kaçırmadan günün ilk deniz sefasını gerçekleştirebilirsiniz. Öğlen vakti gelmeden denizden çıkmanız sizin sağlığınız açısından faydalı olacaktır. Öğlen yemeğini yine ister kaldığınız yerde ister restoranlarda yiyebilirsiniz.

Öğlen yemeğinden sonra deniz kenarındaki çaybahçelerinde vaktinizi geçirebilirsiniz.

Saat 15 ten sonra ister denize girin, ister balık avına gidin, ister ormana pikniğe. İğneada'da Kalacağınız zaman diliminde bunların hepsini yapmanızı tavsiye ederim.

Akşam yemeğinden sonra uzun bir gece hayatı sizleri bekliyor.

Yaz dönemlerinde açılan diskolarda veya çaybahçelerinde eğlenebilirsiniz. Yaz akşamlarının vazgeçilmez oyunu Okeyide unutmamak gerekir.

Kafanızı dinlemek istiyorsanız size tavsiyem; sahile inip dalga sesleri ile birlikte yıldızları ve yakamozu seyretmenizdir.

 


Doğa

İğneada Trakya'nın en güzel en doğal köşelerinden biridir, belkide en güzelidir.
İğneada birçok doğal güzelliği içerisinde barindirdiği için doğa severler için cennetten bir köşedir adeta.

Masmavi Denizi, yemyeşil oksijen çadırı Ormanı, ince kum altından sahili, gölleri ve dereleri ile mükemmel bir tatil merkezidir.
Sizde kendinize sakin ve doğal bir tatil cenneti arıyorsunuz ilk adresiniz İğneada olmalı.

Güzel bir tatil
Masmavi Karadenizi ve 20 km kadar uzunluğundaki ince kumdan oluşan sahili ile yaz tatilleri için vazgeçilmez bir yerdir İğneada. Haziran ayında başlayan tatil sezonu Eylül ayına kadar sürmektedir.

Dinlenmek
Masmavi Denizi, yemyeşil oksijen çadırı Ormanı, ince kum altından sahili, gölleri ve dereleri ile doğa ile başbaşa kalmak istiyorsanız İğneada sizin için biçilmiş kaftan olacaktır.

Av

Ormanda yabanı hayvan avı kış turizminin vazgeçilmez unsurudur.
Orman avı dışında deniz, göl ve derelerde balık avlamanızda mümkündür.
Karadenizi, 5 adet gölü ve sayısını bilmediğim kadar deresiyle tam bir balık av merkezidir.